CHECK OUT OUR DEALS

Sale!

Naast lichaambehandelingen biedt CryoDerma de revolutionaire natural facelift. Ook in dit geval zorgt kou voor de wederopbouw van huideigen cellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) en significante huidverbetering.

  • Verminder Fijne Lijntjes
  • Verstevig En Versterk de Huid
  • Natuurlijke Glow
  • Pijnloos & en Direct resultaat
Sale!

MicroNeedling is een buitengewoon effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en verstrakken van de huid. Het is een veilige en hygiënische techniek die wordt gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen en huidexperts. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een apparaat dat minuscule, voor het blote oog onzichtbare, kanaaltjes in de huid maakt. De bovenste huidlaag wordt niet beschadigd maar de naalden zorgen er wel voor dat de huid geactiveerd wordt om zich te gaan herstellen.Bij dit wondhelingsproces wordt er collageen en elastine aangemaakt wat resulteert in een betere doorbloeding, een egalere, strakkere en vollere huid met een natuurlijke glow. Ook zorgt het ervoor dat de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt in de diepere huidlagen kunnen komen, waardoor het maximale effect behaald kan worden.

Mogelijkheid tot maandelijks betalen, vraag naar de voorwaarden.

Sale!

Mesotherapy

€ 120,00 € 90,00
Sale!

Mesotherapy

€ 120,00 € 90,00

Bij My Skin Bar werken onze huidexperts met een zogeheten meso-gun. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in uw huid, waardoor uw probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails uw fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert.

Mesotherapy is bij haaruitval en/of alopecia areata ook een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep).

Ook kunnen onze deskundige huidexperts een pakket van werkzame stoffen op maat voor u maken, waardoor voor elke huid- en haarprobleem een oplossing is en u tevreden en stralend naar huis zult terugkeren.

*prijzen zijn o.b.v. 2,5ml